upload is not working - why?

Nov 15, 2012 at 12:23 PM

Hi, I am geting this response and my points are not uploaded to OSM, do you know why and what to do?

 

\Dokumenty\ArcGIS\Default.gdb\voda_osm_revision" waterpoints OSMCHANGE_FORMAT ""Start Time: Thu Nov 15 14:16:47 2012Opened changeset 13882890.Submitting 1 features to the server...Reconciling local data with server information.Closed changeset 13882890.Succeeded at Thu Nov 15 14:16:47 2012 (Elapsed Time: 0,00 seconds)

 

Thanks

 

Jirka

Coordinator
Nov 15, 2012 at 9:19 PM

Hello Jirka,

Can you tell us what version of the ArcGIS Editor for OSM you are using (the number will be present if you look at the Windows "Programs/Features")?  We fixed an issue in the beta version - see http://esriosmeditor.codeplex.com/workitem/11140 - but if you're seeing it in the latest then we'll want to find out why.

Many thanks!

Christine

Nov 16, 2012 at 6:56 AM
Hey, I fugured it out: I had to wait about 12 hours and points were on OSM - last time it took only few minutes, so I got nervous this time...thanks anyways...

Jirka

2012/11/15 eggwhites <notifications@codeplex.com>

From: eggwhites

Hello Jirka,

Can you tell us what version of the ArcGIS Editor for OSM you are using (the number will be present if you look at the Windows "Programs/Features")? We fixed an issue in the beta version - see http://esriosmeditor.codeplex.com/workitem/11140 - but if you're seeing it in the latest then we'll want to find out why.

Many thanks!

Christine

Read the full discussion online.

To add a post to this discussion, reply to this email (esriosmeditor@discussions.codeplex.com)

To start a new discussion for this project, email esriosmeditor@discussions.codeplex.com

You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.

Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com